ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6978 487 948
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

evaggelidis_konstantinos

Γεννήθηκε στη κονίστρα Εύβοιας στις 29 Ιουλίου 1994. Από μικρός πάντοτε του άρεσει να είναι δημιουργικός, καινοτόμος και με αμφότερο σκοπό την επίλυση των προβλημάτων.
Ένα από τα ενδιαφέροντά του είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ. Έχει τελειώσει οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων. Από το 2016 έως σήμερα εργάζεται στην Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Βιαν-Βιανεξ του ομίλου Γιαννακόπουλου.
Συντάσσομαι και ευθυγραμμίζομαι απόλυτα με το όραμα και την ιδεολογία του Γρήγορη Κωνσταντέλλου. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσουμε ένα δήμο με λύση στα καθημερινά προβλήματα του περιβάλλοντος και φυσικά σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν, έτσι ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά στη πόλη που πραγματικά αξίζει να ζούμε όλοι μας, με ακόμα καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή. Ζητάω λοιπόν τη ψήφο εμπιστοσύνης σας, ως τοπικός υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Βάρης.