ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΑΡΙΟΣ
Πολιτικός Επιστήμονας - Επικοινωνιολόγος

Τηλ. 6932 255 408
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

xairetakis_giorgos

Ο Γιώργος είναι εργατικός, δυναμικός, καλός ακροατής. Προχωράει με πάθος, στέκεται στην ποιότητα και το ήθος. Δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια, αλλά επιθυμεί να αξιοποιήσει όλες του τις ικανότητες και τη φιλοδοξία για να προσφέρει την αλλαγή που θέλει να δει στην κοινωνία μας.

Ο Γιώργος-Μάριος Χαιρετάκης, γεννήθηκε το 1993 στη Βούλα όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από την Κρήτη και είναι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος, απόφοιτος του Eθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (με βαθμό πτυχίου Άριστα), συνέχισε τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, από όπου έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Ναυτιλιακά (με υποτροφία). Πέρασε όλα τα μαθητικά του χρόνια στη Βούλα και αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Βούλας.

Από μικρό παιδί είχε μεγάλη αγάπη για τα κοινά, που τον οδήγησε να συμμετέχει σε ομάδες όπως το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βούλας, τα 5μελη και 15μελη Συμβούλια Γυμνασίου και Λυκείου και στη συνέχεια σε ομάδες εθελοντισμού, όπως οι AHEPA και Rotary Βούλας, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος στο Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να τον μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους του. Του αρέσει πολύ το περπάτημα, το τένις και η κολύμβηση, να ακούει podcast και να αρθρογραφεί για κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά θέματα (Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην ιστορική εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερική «Εθνικός Κήρυκας» αλλά και στο παραδοσιακό περιοδικό της ελληνικής ναυτιλίας «ELNAVI».)

Multitasking millennial και με την επιθυμία να εξερευνήσει διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, κατά τη διάρκεια των σπουδών του, έκανε πρακτική εξάσκηση στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA) στη Λισαβόνα, αλλά και σε σημαντικές ναυτιλιακές εταιρείες στην Αθήνα (Eastern Mediterranean Maritime Limited, Sea Traders SA). Στη συνέχεια, εργάστηκε αρχικά ως σύμβουλος και business developer σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες με αντικείμενο τη ναυτιλία, μεταξύ αυτών και η Deloitte Greece, αλλά τον κέρδισε τελικά η επικοινωνία και συγκεκριμένα η πολιτική. Εργάζεται ως σύμβουλος σε μεγάλη εταιρία επικοινωνίας και διαφήμισης και συνεργάζεται καθημερινά με Δήμους, Περιφέρειες, Υπουργεία, Δημόσιους Οργανισμούς και πολιτικούς για την προβολή τους.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά και λίγα Ρώσικα.