ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6936 028 203
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vogiatzis_kostas

Ο Κώστας Βογιατζής γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Βούλα. Προέρχεται από μία οικογένεια που ζει στη Βούλα για πολλές γενιές. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.
Ενεργοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του αθλητισμού αφού ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Βούλας όταν ήταν 15 ετών και εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά και να ασχολείται με το Σύλλογο Παλαιμάχων του Άρη Βούλας. Έχει κάνει σπουδές στον τομέα των υπολογιστών. Εργάστηκε για δύο χρόνια ως προγραμματιστής και στη συνέχεια μεταπήδησε στον τραπεζικό κλάδο. Εργάστηκε στην ALPHA BANK για 35 χρόνια, όπου και διετέλεσε διευθυντής καταστημάτων στην Αττική για 17 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκε την προηγούμενη χρονιά.
Ως συνταξιούχος, έχει πλέον το χρόνο να ασχοληθεί ενεργά με την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας της Βούλας. Ο λόγος για τον οποίο θέλει να συμμετέχει στα κοινά είναι η αγάπη του για τον αθλητισμό και για την πόλη στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει και στόχος του είναι να καλλιεργηθεί το αθλητικό πνεύμα στη νέα γενιά.