ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΑΡΜΑΝΔΟΣ
Sport Management - Προπονητής Κολύμβησης

Τηλ. 6947 820 772
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Twitter    Instagram

linardos_armandos

Γεννήθηκε το 1980 και είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών της Μυρτούς 14 και του Ορέστη 13 ετών. Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα προπονητής κολύμβησης και την Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Παλιός αθλητής κολύμβησης με διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ο αθλητισμός ακόμα και σήμερα είναι μέρος από την καθημερινότητα του. Επιπλέον, λόγω της ενασχόλησής του με την επαγγελματική κολύμβηση, και την προπονητική, ανέπτυξε τις δεξιότητες της επιμονής, της συνέπειας, της υπομονής, της πειθαρχίας, του καθορισμού στόχων.
Διετέλεσε Operation Director σε μεγάλες διοργανώσεις όπως Oceanman World Final – Ironman Greece – Oceanman Cyprus – Oceanman Mexico – L’Etape Greece by Tour de France.
Όντας επαγγελματίας που βασίζεται σε δεδομένα και προσανατολισμένος σε αποτελέσματα και με βασικό επίπεδο την οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, με ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης έργων, πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει άμεσα βοηθώντας τις υπηρεσίες του Δήμου.
Οι σπουδές του, η εμπειρία του και η συνεχής προσπάθειά του για ανάπτυξη και εξέλιξη επικεντρώνονται στον αθλητισμό, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την ενέργεια και την καινοτομία. Θα απολάμβανε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτό το νέο εγχείρημα. Πιστεύει ακράδαντα ότι η ενεργή συμμετοχή του και η επίλυση των προβλημάτων μας απαιτεί τη συνεργασία και τη συνεισφορά όλων μας. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι η κοινότητά μας είναι ένας χώρος που προάγει την ευημερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη.