ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ (Άκης)
Διευθυντικό Στέλεχος Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

Τηλ. 6944 888 252
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Twitter    LinkedIn

iliou_prokopis

Γεννήθηκε το 1975 και κατοικεί μόνιμα στα Δικηγορικά της Βούλας στην, εξοχική αρχικά από τα μέσα του 1950 , οικογενειακή κατοικία. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Εξωραιστικού Συλλόγου Δικηγορικών Βούλας ‘’Η Θέμις’’.
Πήγε σχολείο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας - με κάποια χρόνια στο Ελληνικό Κολλέγιο του Λονδίνου- και στη συνέχεια στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Βούλας από όπου αποφοίτησε το 1992 όντας ενεργό μέλος σε όλες τις δραστηριότητες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης την εποχή που τα 3 σχολεία ήταν Πειραματικά και Πρωτοπόρα με την αρωγή του Διδακτικού τους Προσωπικού. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων 2ου Λυκείου Βούλας ‘’Οδός Προόδου’’. Σπούδασε Οικονομικές και Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις, Δίκαιο και Μεταφορές στο Guildhall University του Λονδίνου και παράλληλα εργαζόταν σε Ελληνικών Συμφερόντων Ναυτιλιακή Εταιρεία έως και την αποφοίτηση του σε Πτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο.
Με την επιστροφή του και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων στην Πολεμική Αεροπορία συνέχισε να εργάζεται στον χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας αναλαμβάνοντας από το 2006 την Διεύθυνση Επιχειρήσεων Διεθνούς Βεληνεκούς Ελληνικής Ναυτιλιακής Εταιρείας μεταφοράς Πετρελαϊκών και Ξηρών φορτίων Εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης. Επίσης συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια σε πολλές Εταιρείες του Ομίλου.
Έχει έναν γιο, τον Δημήτρη, μαθητή στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας και ο ίδιος κατέχει τη θέση του Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου συμβάλλοντας στην Συλλογική Πραγματοποίηση πολλών Δράσεων και Εκδηλώσεων. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Φιλαθλητικού 2004 Βούλας (Για παιδιά που δεν έχουν Αθλητικά προσόντα).
Αυτά του έδειξαν πως η εφαρμογή Ομαδικής Εργασίας με Κοινό Όραμα Θέληση και Στόχο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με όριο να αποτελεί ο Ουρανός.