ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ (ΦΙΛΑΚΟΥΡΙΔΗΣ) ΧΡΗΣΤΟΣ
Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6978 332 601
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

THANASOULAS_XRISTOS

Ο Χρήστος γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στην Βούλα έως και σήμερα.
Τα αξέχαστα σχολικά χρόνια ξεκίνησαν από την πρώτη τάξη του τοπικού Δημοτικού Σχολείου και ολοκληρώθηκαν στο Β’ Λύκειο Βούλας.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ETE).
Είναι κάτοχος τίτλων πιστοποίησης Ασφαλιστικών Γνώσεων και Εισηγητή – Εκπαιδευτή Αρχών Ασφαλίσεων και Πωλήσεων Ασφαλιστικών Προϊόντων.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία NATIONALE – NEDERLANDEN (ΙΝG).
Στην συνέχεια εργάστηκε στην μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων EUROBROKERS , ως υπεύθυνος ασφαλίσεων εξειδικευμένων κινδύνων και συγκεκριμένα μεγάλων ακινήτων, τεχνικών έργων και κατασκευών.
Έχει διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος ως Τεχνικός Διευθυντής Bancassurance – Τραπεζοασφαλιστικών εργασιών της τράπεζας Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (TT) και στην συνέχεια της τράπεζας EFG EUROBANK.

Είναι ένας αξιόπιστος και υπεύθυνος επαγγελματίας, με πελατοκεντρική αντίληψη και αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες , ενώ το ομαδικό πνεύμα, η ευελιξία και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι στοιχεία που τον βοηθούν προσηλωμένο στην επίτευξη και υπέρβαση των στόχων.
Η αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ελπίζοντας ότι με την εργατικότητα και την ευαισθησία του θα μπορέσει να προσφέρει στους συμπολίτες του ένα καλύτερο μέλλον για όλους, εξασφαλίζοντας ποιότητα ζωής όπως τον παλιό καλό καιρό με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.