ΚΩΣΤΑΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΟΡΙΝΝΑ)
Ζωγράφος

Τηλ. 6946 599 791
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

kostaina_korina

Η Κορίννα κατάγεται από τη Λαμία και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα από το 2002.

Αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων και συνέχισε με σπουδές ζωγραφικής και σχεδίου μόδας σε ιδιωτικό κολλέγιο.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από Βρετανικό πανεπιστήμιο στις Δημόσιες Σχέσεις, καθως και πληθώρας επιμορφωτικών πιστοποιήσεων στα αντικείμενα ενδιαφέροντός της.
Με 25+ χρόνια καριέρας ως ζωγράφος, έχει διοργανώσει περισσότερες από 30 ατομικές εκθέσεις κι έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 ομαδικές, στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό (Ευρώπη, Αμερική και Καναδά).

Είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως ο Όμιλος UNESCO και Daughters of Penelope, κι έχει τιμηθεί για το έργο της με μεγάλο αριθμό επαίνων και διακρίσεων. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές (π.χ. Δημαρχείο Παπάγου, Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Ευγενίδου, κλπ).

Έχει υπάρξει συνιδιοκτήτρια του χώρου Τέχνης Art Kolonaki, ενώ έχει διδάξει ζωγραφική και σχέδιο μόδας σε βαθμίδες εκπαίδευσης από το Δημοτικό μέχρι και Ενηλίκων. Είναι μέλος του ΔΣ για το Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου του Δήμου μας και την προηγούμενη χρονιά προσέφερε εθελοντικό έργο στις Λέσχες Φιλίας Βούλας, διδάσκοντας ζωγραφική. Ειναι μητέρα 3 αγοριών σε Γυμνάσιο. Λύκειο και Παν/μιο αντίστοιχα.

Σκοπός της είναι να αναδείξει το εικαστικό κεφάλαιο του Δήμου μας και να δημιουργήσει γέφυρες Τέχνης σε «μια πόλη για να ζεις»!