ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6937 265 306
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

KRITIKOU_EVAGGELIA

Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά και είναι μητέρα 3 παιδιών, ενώ έχει και 4 εγγόνια. Ζει μόνιμα στην Βάρη τα τελευταία 12 χρόνια, όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, πρώτα ως αθλήτρια στο άλμα εις ύψος με σημαντικές διακρίσεις και αργότερα στο μπάσκετ σε ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει απασχοληθεί και σε άλλους τομείς άθλησης.

Το 2012 ίδρυσε τον αθλητικό σύλλογο ΑΜΑΖΟΝΕΣ με έδρα την Βάρη, στον οποίο τελεί χρέη Γενικής Γραμματέως και ταυτόχρονα είναι η Τεχνική Σύμβουλος του συλλόγου, αφού έχει βαθύτατη γνώση του αθλήματος που εκπροσωπεί ο σύλλογος (Cheerleading), τον οποίο άλλωστε έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες Πανελλήνιες, Ευρωπαϊκές & Παγκόσμιες διακρίσεις.

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading με έδρα την Βάρη, το 2017 και έκτοτε εκλέγεται συνεχόμενα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προσφέροντας τα μέγιστα από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, αλλά και ως Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading (ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ).

Είναι επίσης Τεχνική Σύμβουλος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU) για το άθλημα του Cheerleading, ενώ χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από τους συναδέλφους της στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading.

Η αγάπη της για το άθλημα του Cheerleading – και για τον αθλητισμό γενικότερα – έχει οδηγήσει στη ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος που εκπροσωπεί, με σημαντικό σταθμό την αναγνώριση του αθλήματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το 2019

Τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τον αθλητισμό επιθυμεί να τις μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές, επιδιώκει δε να προσφέρει τη βοήθειά της στα παιδιά και στους νέους, διότι θεωρεί ότι οφείλουμε να τους βοηθήσουμε και να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να έχουν ένα λαμπρό μέλλον, αλλά κυρίως μια όμορφη ζωή.

Εκτός από τον αθλητισμό, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της, ασχολείται ενεργά με θέματα που έχουν να κάνουν με την φιλοζωία και το περιβάλλον.

Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, βασίζεται στη μεγάλη αγάπη που έχει για την περιοχή της Βάρης αλλά και στην βαθύτατη εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Στόχο έχει να εργαστεί σοβαρά και υπεύθυνα ώστε αυτή η πόλη να βελτιώνεται καθημερινά και να είναι ένας τόπος φιλόξενος και ζεστός προσφέροντας ταυτόχρονα δυνατότητες άθλησης σε όλους τους δημότες.